+385 (0) 1 5804-940 | +385 (0) 99 4774-977

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku http://e.bay.hr/

 

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Dobrodošli u svijet jednostavne online kupovine!

Mi smo eBay kupovina! Kupovina koja cijeni Vaše vrijeme i novac!

Specijalizirani smo posrednici pri narudžbi artikala sa eBay-a i ostalih svjetskih online trgovina. Bogato i dugogodišnje iskustvo je dokaz naše kvalitete!
Prvi smo, najveći i najsigurniji posrednik pri narudžbi artikala u Hrvatskoj!

Za naše klijente smo razvili sustav za naručivanje artikala koji je kao takav jedinstven u Hrvatskoj i koji Vam omogućuje uvid u Vaš korisnički račun, pregled pristiglih artikala, automatsko izračunavanje cijene narudžbe, upis kupona za popust na naše Tarife i jednostavnu komunikaciju sa našim adiministratorima.

 

Kako do željenog artikla?
Pronađite na eBay-u ili nekoj drugoj online trgovini artikl koji želite naručiti i koji zadovoljava naše uvjete za narudžbu, pogledajte upute za registraciju u naš sustav za naručivanje i počnite naručivati!
Kod nas je sve vrlo jednostavno, transparentno i skrojeno za Vas!

Želite doći kod nas?

Prijavite se na naš newsletter!

Naš newsletter Vam neće biti dosadan, sadržavati će kupone za popust na Tarife, savjete za jeftiniju narudžbu te promotivne ponude ispod svih cijena na eBayu i ostalim internet trgovinama!