+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Buy it now!

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Buy it now je opcija koja nam omogućuje odmah kupovinu željenog artikla. Razlika između opcija Buy it now i Place a bid je to što je opcija Place a bid licitacija.
Opciju kupnje proizvoda koji ima licitaciju Vam ne možemo ponuditi jer ukoliko pobijedimo na licitaciji eBayu smo dužni obavezno podmiriti iznos licitacije. Ukoliko Vi u međuvremenu ipak odustanete od kupnje licitiranog proizvoda - mi smo u problemima.

Također nije niti moguće izvršiti uplatu prije početka licitacije jer ne znamo za koji iznos će nam se prodati artikl za koji licitiramo.

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više