+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Kako naručiti?

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Čuli ste za eBay a ne znate kako?
Mi smo tu za Vas da Vam omogućimo sigurnu transakcijsku novčanih sredstava do prodavača!

Kako sa dostavom?
Sve dogovaramo i riješavamo prodavač i mi! Na Vašu kućnu adresu u roku 15-30 dana dolazi kupljeni artikl!

Otiđite na stranicu eBay ili neko drugu online trgovinu koja zadovoljava uvjete kupnje i odaberite proizvod! :)


Kako provjeriti da li je moguća kupnja željenog proizvoda?

Prvi korak

 

Provjera "Buy it now"
Nakon što ste otvorili eBay stranicu, prva i osnovna stvar u provjeri da li Vaš artikl se može naručiti je to da li ima opciju "Buy it now". U slučaju da ima opciju da se u rubriku upisuje proizvoljni iznos te uz to opcija "Place bit" tada artikl ne zadovoljava prvi korak za narudžbu. Ukoliko želite saznati više o razlici u ovim opcijama kliknite ovdje.

Drugi korak

Provjera poštarine
Nakon prvog koraka, u drugom koraku je potrebno provjeriti da li željeni proizvod se šalje u Hrvatsku ( za državljanje susjednih zemalja potrebno je označiti državu u koju želite da stigne proizvod ). Ispod nazive slike proizvoda nalaze se dva izbornika "Description" i "Shipping and payments", potrebno je prebaciti na "Shipping and payments" i odabrati željenu državu dostave ( Croatia, Republic of ). Nakon što pronađete Hrvatsku na popisu zemalja, kliknite na gumb "Get Rates" i na mjestu prikazanom na slici u prilogu će Vam se ispisati iznos poštarine. Ukoliko piše "Free shipping", znači da navedeni artikl nema poštarine. Ukoliko želite saznati više o poštarinama kliknite ovdje.

Treći korak

Šifra artikla
Ukoliko ste došli do ovog koraka, velika je vjerojatnost da ćemo moći uspješno naručiti Vaš artikl. Kako bih ga mogli naručiti, potrebno je saznati šifru proizvoda. Do šifre ćete doći na način da se vratite nazad na opciju "Description" te u desnom kutu ekrana manjim slovima će Vam biti ispisana brojčana šifra proizvoda pod stavkom "eBay item number". Ukoliko želite saznati više o šiframa proizvoda na eBayu, kliknite ovdje.

Četvrti korak

Narudžba
U ovom koraku, potrebno se spojiti na naš sustav za naručivanje - ovdje. Nakon što ste izvršili registraciju u sustav ( ili se prijavili sa postojećim podacima ), potrebno je odabrati gumb za novu narudžbu te u tražena polja ispuniti podatke artikla. Nakon zaprimljene narudžbe, naši administratori će Vas kontaktirati. Za detaljnije objašnjenje, kliknite ovdje.

Peti korak

Odabir boje ili količine (opcionalno)
Ako naručujete odjeću, obuću ili nakit tada ćete vjerojatno u samoj ponudi imati za odabrati neku od veličina boje, modela ili slično - to nam javite pri izradi narudžbe u polju "Komentar". Ukoliko naručujete više artikala, jednostavno u procesu narudžbe pod polje "Količina" upišite željeni broj komada.


 


 

Navedne upute vrijede samo za proizvode sa eBaya, ukoliko naručujete proizvode sa neke druge webshop stanice, jednostavno u polje "Šifra artikla" u sustavu narudžbi zalijepite kopirani link proizvoda. Gdje pronaći link proizvoda izvan eBaya pogledajte na slijedećoj slici

Vjerujemo da svim našim klijentima će biti vrlo jednostavno naručivanje artikala putem našeg sustava i posredništva, no ukoliko imate bilo kakavih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju te nas slobodno možete kontaktirati.

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više