+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Sustav naručivanja

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Za razliku od od naših prijašnjih web stranica odlučili smo napraviti iskorak u odnosu na konkurenciju i postavili smo nove granice u uslugama posredništvo pri narudžbi robe iz inozemstva - osobno smo osmislili i izradili sustav za naručivanje!

Naš sustav se nalazi na linku https://orders.ebay-kupovina.com.hr

Sada ćemo Vam objasniti kako on jednostavno funkcionira:


Prvi korak

 

Registracija u sustav
Nakon što Vam se otvori odjeljak za prijavu u sustav narudžbi tada ćete ispod polja za upis e-mail adrese i lozinke pronaći opciju Registrirajte se. Registracija u sustav je vrlo jednostavna i traje 20-tak sekundi. Nakon izvršene registracija, morati ćete otvoriti e-mail koji Vam je sustav poslao na Vašu e-mail adresu radi aktivacije korisničkog računa. Nakon što kliknete na link za aktivaciju svog korisničkog računa, isti će biti aktiviran i spremni ste za naručivanje!

Drugi korak

Upisivanje proizvoda za narudžbu
Nakon prijave u sustav, s lijeve strane u gornjem lijevom kutu ćete imati veliki gumb "+ Nova narudžba", klikom na taj gumb otvara Vam se sučelje za upis artikala koje želite naručiti prikazano na slici lijevo. Svako polje ima svoj naziv tako da u pripadajuće polje upišite traženu informaciju. Također u polje "Komentar" možete upisati boju, veličinu ili nešto drugo za određeni artikl. Nakon što se upisali jedan ili više artikala za narudžbu, odaberite opciju "Izračunaj"

Treći korak

Izračun narudžbe
Došli ste do zadnjeg koraka, prikaza detalja narudžbe sa ukupnim izračunom. Na ovom koraku možete upisati i kupon za popust na naše Tarife ukoliko ga imate. Na kraju, odaberite opciju "Naruči".


I to je to! Vaša narudžba je zaprimljena te će ja naši administratori pregledati. Nakon slanja narudžbe našim administratorima ona trenutno ima status "Na čekanju". Mi ćemo je pregledati i provjeriti da li sve upisane informacije su točne sukladno stvarnim vrijednostima te da li svi artikli zadovoljavaju uvjete za narudžbu propisane ovdje.

Mogući statusi Vaše narudžbe:

  • Na čekanju - Vaša narudžba nakon slanja na provjeru je trenutno na čekanju
  • Odobrena - Vaša narudžba je odobrena i naš sustav Vam je automatski generirao podatke za uplatu te sve poslao na Vaš e-mail
  • Odbijena - Ukoliko Vaša narudžba bude odbijena naš administrator će Vam putem e-maila javiti razlog odbijanja narudžbe i uputiti Vas ili dati prijedlog što napraviti da narudžba bude odobrena
  • Naručena - Kada na našem poslovnom računu zaprimimo Vašu uplatu, narudžbu ćemo naručiti. U sklopu promijene statusa, na e-mail će Vam doći transakcijski list narudžbe i račun po plaćenoj Tarifi

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više