+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Poštarine

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Cijena poštarine se razlikuje od prodavača do prodavača, od artikla do artikla. Obično ako se naručuju artikli koji su manjih dimenzija npr: maske za mobitele, odjeća, itd., tada ne plaćate poštarinu - Free shipping.
Također, nije niti nužno da isključivo manji artikli imaju poštarinu, ukoliko prodavač ima Ugovor sa lokalnom dostavnom službom pod uvijetima da u određene države svijeta svi paketi od tog prodavača idu pod besplatnom poštarinom, tada možete za veći artikl poput dijelova za auto ili slično također proći sa besplatnom poštarinom. Naravno, postoje i prodavači koji naplaćuju poštarinu za izrazito male predmete ili prodavači kod kojih je poštarina skuplja od cijene predmeta. No to ne znači da su to prodavači koji Vas žele prevariti, jednostavno nemaju takav Ugovor sa lokalnom dostavnom službom.
Bez obzira na sve, mi ćemo temeljito provjeriti prodavača od kojeg se naručuje određeni artikl kako ne bi došlo do bilo kakvih problema.

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više