+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Šifra artikla

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Svaki proizvod na eBayu je zabilježen pod određenom šifrom. Ta šifra nam je svakako potrebna kako bi mogli nedvojbeno utvrditi koji artikl želite naručiti. Zato pri izvršenju narudžbe artikala, svakako nam dostavite njihove šifre ili zalijepite direktne linkove artikala kako bi mogli točno znati što želite naručiti.

Ukoliko naručujete sa online trgovina koje nisu stranice eBay-a, tada u procesu narudžbe zalijepite link artikla.

Gdje pronaći link artikla možete saznati na slici ispod.

 

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više