+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Prvi put ste ovdje?

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Ako do sada niste imali iskustva sa naručivanje artikala izvan granica Hrvatske - onda ste na pravom mjestu!

Mi smo tvrtka iz Zagreba koja se bavi posredništvom pri narudžbi Vaših artikala sa većine svjetskih online trgovina kao što je eBay i svih ostalih online trgovine koje imaju mogućnost zaprimanja uplata putem PayPal sustava.

Naše iskustvo i kvaliteta su garancija dobre poslovne suradnje i sigurne isporuke naručenih artikala do Vaših kućnih vrata.

Koja je naša zadaća?
Kada od Vas saznamo koji artikl želite naručiti, osiguravamo sigurno provođenje uplate do prodavača i pratimo isporuku artikla do Vaših kućnih vrata. No nije to sve, komuniciramo sa prodavačem ukoliko nije navedena cijena poštarine nego je cijena "na upit", javljamo Vam točan iznos poštarine, riješavamo eventualne probleme oko funkcionalnosti ili izgleda naručenog artikla, osiguravamo povrat uplate ukoliko se dogodi da Vam artikl ne pristigne, dođe oštećen ili u drugačijem stanju od opisanog. Uz to sve, naravno s našim posredništvom Vam nisu potrebne bankovne kartice, PayPal korisnički račun, eBay račun i ostalo...sve uplate se vrše putem općih uplatnica u bilo kojoj poslovnici pošte, Fine ili banke te putem internet bankarstva.


Kako izvršiti prvu narudžbu?
Našim klijentima nakon niza godina davanja vrhunske usluge smo se modernizirali te izradili posebno osmišljen sustav narudžbi putem kojeg ćete vrlo jednostavno moći naručiti artikle te imati uvid u sve na jednom mjestu. Pročitajte ovdje kako se registrirati u sustav i izvršiti prvu narudžbu.


Zašto trebate poslovati s nama?
Zbog širokog i bogatog iskustva u ovom poslu, zbog toga što istinski vjerujemo da je Klijent uvijek u pravu, zbog toga što ne silimo naše klijente da nam plaćaju usluge "na neviđeno" jer smo za Vas otvorili poslovni prostor na adresi Trg ivana Meštrovića 13, 10000 Zagreb gdje možete doći za vrijeme našeg radnog vremena i potražiti savjet za jeftiniju narudžbu, izvršiti uplatu za narudžbu ili nam obrazložiti što bi htjeli naručiti te ćemo Vam pomoći u pronalasku artikla koji bi Vam savršeno odgovarao!

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više