+385 (0) 1 5804-940

e.Bay.hr je dostupan i u BiH >> e.Bay.ba

Sve informacije o novoj aplikaciji za naručivanje možete saznati na linku https://e.bay.hr/

 

Naše usluge mogu koristiti i pravne osobe u HR

Želimo odmah obavijestiti pravne osobe da mogu putem našeg posredništva nesmetano naručivati robu za svoje poslovanje s eBaya i bilo koje druge internet stranice koja zadovoljava naše uvjete za narudžbu. Kod registracije u sustav za naručivanje, jednostavno odaberite u rubrici Tip korisnika "Pravna osoba" te će se otvoriti polje za unos OIB-a.

 

Korisnička podrška

СНПЧ А7 Сургут, обзоры принтеров и МФУ

Napomena: Korisničku podršku dajemo ISKLJUČIVO fizičkim i pravnim osobama koje jesu ili misle našim posredništvom naručiti određenu robu. Ne dajemo podršku osobama koje su u privatnom angažmanu nešto naručile i zapale u probleme! Hvala.


PODRŠKA - Prije izvršavanja narudžbe:
Prije slanja upita molimo Vas da pogledate listu najčešćih pitanja jer se vjerojatno tamo nalazi Vaš odgovor. Ukoliko ga ipak nema, molimo Vas da nas kontaktirate na jedan od načina:

tel: +385 (0) 1 5804-940 (Pon - Pet: 09h - 18h)
mob: +385 (99) 4774-977 (Pon - Pet: 09h - 18h)
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Pon - Ned: 0-24h)

 

PODRŠKA - Nakon izvršavanja narudžbe:
Ukoliko imate pitanja ili problema oko jednog ili više artikala u svojoj narudžbu, molimo Vas da se prijavite u svoje korisničke stranice te pod navedenim artiklima u narudžbi prijavite problem.

Prvi put ste ovdje?

"Sve je teško prvi put" uz nas ne vrijedi. Našim posredništvom osiguravamo da Vaši naručeni artikli sretno stignu na Vašu kućnu adresu brzo, pouzdano i jeftino!
Saznajte više

Kuponi za popust na Tarife!

Pratite nas na Facebooku ili se prijavite u newsletter listu te prvi saznajte za promotivne kupone za popuste do čak 100% na naše Tarife!
Saznajte više

Korisnička podrška!

Podrška za dopremu Vaše narudžbe je 100% na raspolaganju 0-24h (isključivo na e-mail), te garantiramo isporuku Vaših artikala  - ili vraćamo novac!
Saznajte više